Jag vill avbryta min Bird+-prenumeration

Du kan avbryta din kostnadsfria provperiod eller prenumeration närsomhelst genom att gå till Meny > Bird+ i Bird-appen.

När du avbryter en kostnadsfri provperiod avslutas dina förmåner omedelbart. När du avbryter en betald prenumeration fortsätter dina förmåner att gälla till slutet av prenumerationsperioden som du redan har betalat för.

Om du har inte har åkt något under en betald prenumerationsperiod eller bara har haft misslyckade åkturer, t.ex. på grund av tekniska problem, kan du begära återbetalning genom att klicka på länken ”Skicka in en förfrågan/anmälan om fel” nedan och fylla i formuläret om ditt ärende.