Hoe je jouw unieke code kunt gebruiken

De unieke code die je via e-mail hebt ontvangen is hoofdlettergevoelig, dus zorg ervoor dat degene die je deze code geeft het precies zoals weergegeven invoert in hun app.

Hoe kan ik de code toepassen?

Laat een vriend “Opladen met Bird“ selecteren in het menu en volg het aanmeldingsproces. Nadat ze het aanmeldingsproces hebben voltooid, moet de persoon die je de code hebt gegeven, jouw volledige code op de instellingenpagina van hun Bird-app invoeren na hun naam (voorbeeld in afbeelding C hieronder). Vergeet niet om ze op ‘opslaan'  te laten klikken in de rechterbovenhoek om ervoor te zorgen dat je de volledige betaling krijgt voor de verwijzing. Om naar de instellingenpagina te gaan, volg je stapsgewijs de afbeeldingen hieronder (afbeelding A, B, & C).

File__4_.jpg    File__5_.jpg    File__6_.jpg

Naar wie kan ik het verzenden?

Iedereen die zich voor de eerste keer aanmeldt als Charger bij Bird. Je kan zoveel vrienden als je wilt verwijzen, hoe meer hoe beter!

Hoe krijg ik betaald?

Degene die je verwijst moet zich met gebruik van jouw code aanmelden als Charger (zie: "Hoe kan ik de code toepassen" ), ten minste 6 Birds opladen en vrijlaten in overeenstemming met de serviceovereenkomst. Jullie ontvangen beiden een extra betaling van €50 binnen 5 werkdagen, nadat degene die je verwezen hebt met succes 6 taken heeft voltooid voor 11/24. De referral program is alleen van toepassing op degenen die worden uitgenodigd om deel te nemen en eindigt op 11/24.