Programma voor lage inkomens

We zijn er trots op dat we onze diensten toegankelijk maken voor uiteenlopende communityleden. Ons programma voor lage inkomens in Noord-Amerika bevat kortingen en mogelijkheden voor contante betaling. Om in aanmerking te komen neem je contact op via e-mail binnen de app met je gegevens met betrekking tot je lage inkomensstatus.

In Parijs doen we een proef met bijstandskorting voor mensen met een laag inkomen en oudere burgers. Om in aanmerking te komen voor de lage-inkomens korting, neem je contact met ons op via het onderdeel 'Help' in je app of via e-mail en stuur je ons een foto van je Pôle Emploi-kaart of een RSA-contract. Voor de oudere burgers geldt dat ze ons dienen te voorzien van een kopie van hun pensioenverklaring of een Navigo Améthyste-kaart

Dit programma is niet beschikbaar in Europa en het Midden-Oosten.