Een Bird bevindt zich niet waar hij zegt dat hij zich bevindt - Wat nu?

Als je een Bird die op de Charger-kaart staat niet kunt vinden, kun je proberen om het alarm te activeren door de Bird te selecteren en te klikken op MEER OPTIES en te drukken op ALARM ACTIVEREN

We raden je aan om binnen een straal van 10 meter te zoeken, want de Bird kan misschien net om de hoek staan. Zorg ervoor dat je Bluetooth is geactiveerd.

Als er zich meerdere Birds in een gebouw of woning blijken te bevinden, moet je dit rechtstreeks in de app melden als verdachte activiteit door de volgende stappen te volgen:

1) Zorg ervoor dat je app is bijgewerkt.
2) Tik op de Bird die je wil melden.
3) Tik op "Meer opties".
4) Scrol naar beneden en tik op 'Melden'.
5) Beschrijf de verdachte activiteit in detail zodat we deze kunnen opvolgen.

Je kunt hier meer informatie vinden over de knop Melden: https://goo.gl/UtHt