Ik kan een Bird niet vangen

Als je een Bird tegenkomt die je niet kunt vangen, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar in de Charger-modus. Dit kan gebeuren om meerdere redenen, bijvoorbeeld:

• De Bird is momenteel beschikbaar voor gebruik door een Rider
  • De Bird is beschadigd en wacht op reparatie

Als de Bird niet op de Charger-kaart wordt weergegeven, laat hem dan staan en ga verder naar de volgende.

Als je een Bird vindt die klaar is om te vangen maar hem niet in-app kunt vangen via de QR-code of de Bird-ID, dien dan een verzoek in en een contactpersoon bij Bird zal je helpen.