Ik heb mijn Bird opgeladen, maar het niveau van de batterij werd niet bijgewerkt in de app

Als de app het opladen niet registreerde, is dit mogelijk vanwege een slechte Bluetooth-verbinding of het feit dat de Bird offline is.

Bekijk in dit geval het indicatielampje op de powerkit om het niveau van de batterij te controleren. Als het lampje op de kit rood is, wordt de Bird nog steeds opgeladen. Als het lampje groen is, is die Bird volledig opgeladen en klaar om vrij te laten.

Als de app na een paar minuten niet is bijgewerkt met de juiste batterijgegevens, is de Bird mogelijk beschadigd of niet-werkend en moet deze worden gerepareerd. Dien een verzoek in en vermeld het adres waar je de Bird achterliet, samen met een foto, en we zullen je correct vergoeden.