Hvorfor bliver jeg debiteret i intervaller på $ 5, $ 10 eller $ 20?

Balance Auto Update Plan

På nogle markeder bliver du bedt om at vælge en balanceopdateringsplan, inden du starter din tur. Det valgte beløb, for eksempel $ 5, $ 10 eller $ 20, indlæses på din konto i form af ride-kreditter. Disse kreditter vil blive brugt til fremtidige forlystelser. Preload-afgifter foretages til din standardbetalingsmetode, og du kan altid deaktivere den næste automatiske genindlæsning fra appens betaling-afdeling ved at slå Auto-Pay fra.

Refund balance

Hvis du stadig har spørgsmål, bedes du sende en besked til support med den e-mail, der er tilknyttet din Bird-konto.