Jeg blev overopkrævet på min My Bird Ride

Balance Auto Update Plan

På nogle markeder bliver du bedt om at vælge en Balance Auto Update Plan, inden du starter din tur. Din valgte plan indlæses på din konto som en kreditbalance, der gælder for alle kørsler. Hver gang din nuværende saldo når $0, indlæser vi automatisk med det valgte planbeløb, ved hjælp af midler fra din standard betalingsmetode.

 

Hvis du vælger en plan med en bonus, vil bonussen automatisk blive anvendt på din første tur. Husk, at bonussen udløber efter 7 dage.

Du kan se din samlede saldo i afsnittet Betaling i appen. Bemærk, at i Europa og Mellemøsten udløber den efter 2 år, medmindre andet er fastsat i de lokale regler.

Kredit for overgebyr

Hvis du stadig tror, at du var overopkrævet for meget for en tur, bedes du sende en besked til support med den e-mail, der er tilknyttet til din Bird-konto, datoen for det pågældende tur og en forklaring på, hvorfor synes du, at den var for meget.

Var denne artikel en hjælp?

Have more questions? Submit a request / issue