Automatisk opdateringsplan af saldo

I nogle lande bliver du bedt om at vælge en automatisk opdateringspan for din saldo, før du starter din tur. Der overføres til din konto som en kreditsaldo ud fra den valgte plan, der gælder til alle køreture. Når din aktuelle saldo når 0 $, overfører vi automatisk det beløb, du har valgt i din opdateringsplan. Beløbet overføres via den betalingsmåde, du har valgt som standard.

Hvis du har valgt en plan med en bonus, bliver den aktiveret i forbindelse med din første overførsel. Se din samlede saldo i afsnittet Betaling i appen – saldoen udløber aldrig. Bemærk, at i Europa og Mellemøsten udløber saldoen efter 2 år, medmindre andet er fastsat i de lokale regler.

Du kan altid slå automatisk opdatering af saldo fra via afsnittet Betaling. Dette vil slå automatisk overførsel fra. Hvis din saldo er mindre end 0 $, skal du slå automatisk opdatering af saldo til igen for at fortsætte med at køre med os.

I nogle europæiske og mellemøstlige lande bliver du bedt om at vælge, om din saldo skal opdatere automatisk eller ej. Hvis du ikke vælger automatisk opdatering af saldo, bliver prisen for hver tur opkrævet direkte i den lokale valuta via den betalingsmåde, du har valgt som standard.

I Polen er automatisk opdatering af saldo endnu ikke tilgængelig. Prisen for hver tur bliver opkrævet direkte i den lokale valuta via den betalingsmåde, du har valgt som standard.

Var denne artikel en hjælp?

Have more questions? Submit a request / issue